fredag, december 05, 2008

Julkort är det dags för nu....Ja då var det dags att visa upp några simpla julkort....men som jag trots allt är väldigt nöjd med.

Som ni ser så har jag som vanligt använt den älskade spetsen.
Den är så underbart lätt att arbeta med, så det är inte klokt.
Sen gör den ju med att korten får en lite glammigare utstrålning, men det kanske är bara jag som tycker så......eller? =)


Har också kommit tillbaka till Stickles...det är verkligen sjukt hur man kan känna njutning av att se nåt glittra så vackert.Nåja det gör jag iaf...och jag tror att det är många med mig som gör det också. ;o)

Det enda som är synd är att det är så svårt att fota så det syns ordentligt.
Man kanske skulle testa att filma med digitalkameran istället...det var ju en idé iaf. =)

Som vanligt så är jag tacksam för all kritik ni vill ge mig för mina kort....oavsett om ni tycker att korten är katastrofalt fula eller om ni kanske faktist gillar dem eller detaljer i dem.

Utan kritiken från ER så kan jag inte komma framåt.
Så är det bara. =)

Nåja, nu har jag svamlat klart för denna gången.

Ha det så bra så ses vi (förhoppningsvis) snart här igen.


Kram Linda

2 kommentarer:

elsamaja sa...

Här är det en som är superlycklig, ska du veta.
Tack för det underbara paketen som kom idag, men du är ju stollig som skickade så mycket saker till mej, jag trodde inte mina ögon.

Jag har hört att det varit sjukdomar kors och tvärs för dej och din man, jag hoppas innerligt att det inte är alltför allvarligt med er.

Kram och massor av tack från mej.

Elsamaja58

Vera sa...

Härliga julkort du fått till Linda. Visst är det kul med spets!! Gillar också det. Själv ligger jag liiiite efter med julkorten nu faktiskt. Måste rycka upp mig för de ska väl skickas senast tisdag nästa vecka. Hoppas du får en trevlig Lucia. Massor av kramar till dig och familjen.

Malin/nimal