söndag, april 08, 2007

Nya LOs... Detta var riktigt kul. =)

Nu är det dags att visa några LOs till.
Den första är gjord den 4 april.Korten är tagna nere i Småland när Ernie var och hälsade på.


De 2 som kommer sen här är gjorda den 7 april.Och till er som undrat....JA, detta är fantastiskt kul. =)

Känner mig inte lika klumpig som ibland när jag gör kort.

Vid korttillverkningen kan jag känna att jag har svårt att få till detaljer rakt och sen blir jag så ledsen när det inte blir som jag tänkt mig från början.

Men samtidigt tänker jag på att jag KAN ju faktist göra kort och annat, hade jag fått min stroke här hemma så vet man aldrig om jag hade varit den jag är idag.

Jag känner då en sån tacksamhet till högre makter som lät mig få stroken när jag var hos doktorn (Jag var ensam hemma dagen innan nämligen, när Ernie var hos sin 7åriga son), även om jag helst inte hade velat ha den alls såklart.

Nåja, nog om detta nu.

Påsken har varit mycket trevlig, grannarna blev ju tillsagda av fastighetsskötaren, så festandet de hade planerat under påsken har helt kommit av sig.

Visst, de har druckit, men vi har inte hört ett pip in hit.

Och det är underbart...för klumpen i magen som jag kände hela förra helgen har inte funnits där och jag har faktist kunnat slappna av.

Vi har varit inne hos grannen brevid ett par korta stunder när han kom och ville ha sällskap en stund, men då har jag varit välkommen med och han har varit jättetrevlig mot mig.

Så det bevisar ju att det är andra (av det kvinnliga könet) som varit där som inte vill ha mig med in dit...och påverkar grannen med att det bara ska vara Ernie som går över.

Annars har det varit en blåsig påsk i Kvänum.

Och påskaftonskvällen lät det PANG PANG PANG titt som tätt...och Ernie bara konstaterade att folk slänger ut en massa 1000lappar på smällare, vilket han tycker är otroligt dumt.

Jaja, hoppas ni andra har haft en trevlig påsk!

Och God Fortsättning!

Kramar Linda

5 kommentarer:

Miapuh sa...

Tjoho
Klart de är skoj att scrappa :)
Hoppas ni har de gött, här blir de tacos o film men jag glor in sen igen. Skall bara uppdatera bloggen med ett litet kort.
Fina färger på dina LO
kramis Puh

am sa...

Hihi, ja nu är du fast, för det är kul att scrappa

kram am

Annika sa...

Kul att du kommit igång att scrappa Linda. När det gäller att få allt rakt och fint så tycker jag att du ska släppa det, det ska ju vara roligt att pyssla!

kram Annika

elsamajarun sa...

Halkade in på din blogg av en slump, och fastnade en stund.
Jättefina LOs du har gjort, så uttrycksfulla.

elsamajarun sa...

Min man sov i ensam i stugan, natten innan han fick sin stroke (41 år), men sov hemma när det hände, och jag hade precis hunnit hem från kvällsskiftet, gränserna mellan hur utgången blir är ibland hårfina.